Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Τελευταία Νέα

Event date: 4/11/2023 5:30 μμ - 7:30 μμ Export event
7o Family Health Forum

7o Family Health Forum

Στα πλαίσια των Πανελληνίων Αγώνων Kayaking οι οποίοι θα διεξαχθούν 3-5 Νοεμβρίου 2023 στη λίμνη Κουρνά του δήμου Αποκορώνου, διοργανώνουμε για τα μέλη των οικογενειών των αθλητών και αθλητριών Special Olympics Hellas το 7 ο ενημερωτικό Family Health Forum, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, στo Ξενοδοχείο Pilot (Γεωργιούπολης 73007, Χανιά), ώρα 17:30- 19:30.

Το κεντρικό θέμα του 7ου Family Health Forum αφορά στην Ψυχική Υγεία Ατόμων με Αναπηρία και την ενδυνάμωσή τους μέσω του Αθλητισμού, καθώς και στον ρόλο της οικογένειας και του κοινωνικού περιβάλλοντος στην πρόληψη κακοποιητικών συμπεριφορών  και την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας και των κοινωνικών αποκλεισμών. Επιπλέον θα παρουσιάσουμε το Πρόγραμμα των Special Olympics Hellas "Οι αθλήτριες των Special Olympics σπάνε τα όρια” το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και στοχεύει στην ενθάρρυνση των οικογενειών και την ενδυνάμωση των κοριτσιών με νοητική αναπηρία ηλικίας 8 ετών και άνω, ώστε να συμμετάσχουν στα προπονητικά προγράμματα και τις αθλητικές δράσεις των Special Olympics Hellas.

Στο 7o Family Health Forum θα συμμετάσχουν ως ομιλήτριες η Προϊσταμένη του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, κυρία Ελένη Βιγλάκη , η Δρ Αθλητικής Ψυχολογίας και Φυσικής Αγωγής , κυρία Λίνα Ψούνη, και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι φορέων, και ειδικοί επιστήμονες.

Print
55 Rate this article:
5.0
«Ιούνιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930
Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Πέντε μέρες Αθλητισμού και Ένταξης, από τις 24 έως τις 29 Μαΐου, αφιερώθηκαν στους καθιερωμένους πλέον Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024».

Read more
3112
34567
Special Olympics European Football Week 2024

Special Olympics European Football Week 2024

Στο πλαίσιο των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2024», διοργανώσαμε παράλληλες αθλητικές δράσεις και αγώνες ποδοσφαίρου με unified ομάδες (αθλητές με και χωρίς αναπηρία).

Read more
89
10111213141516
1718
Ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού

Ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και των Special Olympics Hellas, υπεγράφη την Δευτέρα 17 Ιουνίου, με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία και την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα νοητικής αναπηρίας και συνύπαρξης, στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Special Olympics «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. – Play Unified: Learn Unified».

Read more
1920212223
24252627282930
1234567
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2024 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top