Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search
Παγκόσμιοι Αγώνες - Βερολίνο
66 ΗΜΕΡΕΣ
11 ΩΡΕΣ
31 ΛΕΠΤΑ
50 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
17-25 Ιουνίου 2023

Πιστοποιημένα Σχολεία

image

Πιστοποίηση Σχολείων

Τα Special Olympics αναγνωρίζουν την προσφορά των εκπαιδευτικών μονάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. Play Unified: Learn Unified.

και τις πιστοποιούν ως Σχολεία Ενταξιακού Αθλητισμού (Unified Schools) και ως Σχολεία-Champion Ενταξιακού Αθλητισμού (Unified Champion Schools).

Πυρήνας των Σχολείων Ενταξιακού Αθλητισμού και των Σχολείων-Champion Ενταξιακού Αθλητισμού είναι τα Αθλήματα σε Μεικτές Ομάδες.image

Σχολεία Ενταξιακού Αθλητισμού

Περισσότερα

Σχολεία Ενταξιακού Αθλητισμού

Ως Σχολεία Ενταξιακού Αθλητισμού (Unified Schools) πιστοποιούνται οι εκπαιδευτικές μονάδες – από τους παιδικούς σταθμούς μέχρι τα πανεπιστήμια – που πραγματοποιούν τουλάχιστον 2 αθλητικές δράσεις σε Μεικτές Ομάδες μέσα στο ακαδημαϊκό έτος.
image

Σχολεία-Champion Ενταξιακού Αθλητισμού

Περισσότερα

Σχολεία-Champion Ενταξιακού Αθλητισμού

Τα Σχολεία Ενταξιακού Αθλητισμού δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να εξελιχθούν σε Σχολεία-Champion Ενταξιακού Αθλητισμού (Unified Champion Schools) αρκεί να πραγματοποιούν τις ακόλουθες δράσεις εντός του ακαδημαϊκού έτους
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
  • Oλυμπιακά Ακίνητα, Πάρκο Γουδή
  • Κτήριο Β07, 11526 Αθήνα, Ελλάδα
  • (+30) 211 2011 000
  • info@specialolympicshellas.gr


  • > Special Olympics
  • > Προγράμματα
  • > Εκπαιδευτικό
  • > Αναπτυξιακό
  • > Νέα
Copyright 2023 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top