Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Ο Αντίκτυπος

Η εφαρμογή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί.”- “Play Unified: Learn Unified.” διανύει μια πορεία 5 ετών έχοντας φέρει σημαντικά αποτελέσματα στην Ελλάδα και Παγκοσμίως. Η δύναμη της Ένταξης μεγαλώνει και όλο και περισσότερα σχολεία εντάσσονται στο Δίκτυο των Ενταξιακών Σχολείων των Special Olympics. 

image

Αρχεία Απολογισμών


Link

2018 – 2019


Link

2019 – 2020


Link

2021 – 2022


Link

2022 – 2023


INFOGRAPHIC PHOTO ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

INFOGRAPHIC PHOTO ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

O αντίκτυπος του Προγράμματος είναι εμφανής στους μαθητές αλλά και τους Εκπαιδευτικούς. Μέσα από έρευνες αλλά και προσωπικές μαρτυρίες τα οφέλη που αντλούν οι συμμετέχοντες είναι πολλαπλά και ουσιαστικά.Ερευνητική Ομάδα της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Σκορδίλης κ.α. 2021) διενήργησε έρευνα με τίτλο «Τελική Έκθεση Αξιολόγησης των Special Olympics Global Unified Schools” ώστε να αποτιμήσει την εφαρμογή των Ενταξιακών Σχολείων Special Olympics και συγκεκριμένα να αξιολογήσει την υλοποίησή τους, την επίδρασή τους και την κοινωνικο – συναισθηματική επίδραση. 

«The Effect of the Special Olympics’ Unified Program upon the Attitudes towards Inclusion of Students with Intellectual Disabilities in Greece»
image

Μνημόνια Συνεργασίας 


image
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Διάβασε όλο το άρθρο εδώ: link-1 - link-2 - .pdf

image
Σ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών | Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
image
Σ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής | Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2024 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top