Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Τελευταία Νέα

Διαδικτυακή Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης των Special Olympics Europe Eurasia Read more

Διαδικτυακή Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης των Special Olympics Europe Eurasia

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η 1η  Διαδικτυακή Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης των Special Olympics Europe Eurasia με θέμα «Ένταξη και Αθλητισμός». Συμμετείχαν 140 Νεαροί Ηγέτες με και χωρίς νοητική αναπηρία από 14 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και 37 Έλληνες.

Αθλητική Δράση "Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί." Read more

Αθλητική Δράση "Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί."

Tο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε  Ενταξιακή Αθλητική δράση στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού προγράμματος Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. PlayUnified. LearnUnified.

Αθλητές των Special Olympics  μαζί με μία ολιγομελή ομάδα μαθητών συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές και πέρασαν ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους συζητώντας και ανταλλάσοντας απόψεις!

Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου ξεκινά στη Σκιάθο! Read more

Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου ξεκινά στη Σκιάθο!

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας, ανάμεσα στον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Πρέσβυ ε.τ. κ Διονύσιο Κοδέλλα και τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σκιάθου, στο Μπούρτζι. Την τελετή τίμησε με τη παρουσία του ο Επίτιμος Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Ανδρέας Ποταμιάνος.

Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Βowling στην Κάλυμνο Read more

Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Βowling στην Κάλυμνο

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο της Καλύμνου, υπογράφηκε Συμφωνία Συνεργασίας για την έναρξη Τοπικού Προγράμματος στην Κάλυμνο, ανάμεσα στον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Πρέσβυ ε.τ. κ Διονύσιο Κοδέλλα και τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη. Στην τελετή παρευρέθησαν ο Επάρχος κ. Μανώλης Μουσελλής, η κα Ρένα Μαγκάκη, Υπεύθυνη ΜΜΕ και Πολιτισμού, ο κ. Νικήτας Γιαννικουρής, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Καλυμνίων, ο κ. Φίλιππος Ολυμπίτης, Πρόεδρος του ΚΔΠΑ "ο Άγιος Παντελεήμων" και στελέχη των Special Olympics Hellas.

Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. Ολοκλήρωση 2ου Έτους Read more

Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. Ολοκλήρωση 2ου Έτους

Ολοκληρώθηκε το δέυτερο έτος του Προγράμματος "Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί" το οποίο πραγματοποιείτε με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πρόκειται για μία σημαντική τριετή συνεργασία με τα Special Olympics International για την υποστήριξη του διεθνούς προγράμματος Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. Play Unified. Learn Unified. σε 14 χώρες.

Συνεχίζουμε τη δράση μας, διερευνητική επίσκεψη στην Σκιάθο Read more

Συνεχίζουμε τη δράση μας, διερευνητική επίσκεψη στην Σκιάθο

Η ομάδα των Special Olympics Hellas συνεχίζει ακούραστα το ταξίδι της στην Ελλάδα, χαρτογραφεί τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ανοίγει δρόμους στα άτομα με νοητική αναπηρία. Αυτή τη φορά, πραγματοποίησε προπαρασκευαστική επίσκεψη στο νησί της Σκιάθου από την Δευτέρα έως και αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Special Olympics Hellas: Συνεχίζουν τη δράση τους, διερευνητική επίσκεψη στην Καλαμάτα Read more

Special Olympics Hellas: Συνεχίζουν τη δράση τους, διερευνητική επίσκεψη στην Καλαμάτα

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για το αμέριστο ενδιαφέρον και την ειλικρινή αγάπη τους για τους αθλητές με νοητική αναπηρία των Special Olympics Hellas.

Ενέργειες Special Olympics Hellas κατά την περίοδο COVID-19 Read more

Ενέργειες Special Olympics Hellas κατά την περίοδο COVID-19

Τα Special Olympics Hellas αναγνωρίζοντας πλήρως τις ιδιαίτερες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αθλητές τους στο πλαίσιο του αυτοπεριορισμού, προέβησαν άμεσα σε αλλαγή της στρατηγικής τους θέτοντας στο επίκεντρο την έννοια «δεσμός»! Ο δεσμός με όλα τα μέλη τους ήταν αδιαπραγμάτευτα ισχυρός, έπρεπε, όμως, να συνεχίσει να είναι ενεργός και στη νέα συνθήκη της απόστασης.

Οδηγός Fit5 ασκήσεων και διατροφής για όσο μένουμε στο σπίτι Read more

Οδηγός Fit5 ασκήσεων και διατροφής για όσο μένουμε στο σπίτι

Τι είναι το Fit 5?

Οι αθλητές θέλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα. Μπορείς να το πετύχεις με το να μείνεις σε φόρμα. Το Fit 5 είναι ένας οδηγός για τη φυσική δραστηριότητα, τη διατροφή και την ενυδάτωση. Μπορεί να βελτιώσει την υγεία και τη φόρμα σου κάνοντάς σε τον καλύτερο αθλητή που μπορεί να είσαι.

RSS
«Απρίλιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
252627
Μοναδικές εμπειρίες ζωής για 4 αθλητές της αναρρίχησης στους Εθνικούς Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics Αυστρίας

Μοναδικές εμπειρίες ζωής για 4 αθλητές της αναρρίχησης στους Εθνικούς Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics Αυστρίας

Στη διοργάνωση των έβδομων Εθνικών Χειμερινών Αγώνων Special Olympics 2024 (14 - 19 Μαρτίου) συμμετείχαν αθλητές των Special Olympics Hellas στο άθλημα της αναρρίχησης!

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησε η ελληνική αποστολή αναρρίχησης των Special Olympics Hellas, αποτελούμενη από 4 αθλητές, 1 προπονητή και 1 αρχηγό αποστολής, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες, στα Special Olympics Österreich Winter Games 2024, που διεξήχθησαν στην Αυστρία από 14 έως 19 Μαρτίου. Η αγωνία και η προσμονή για τους αγώνες εκτός Ελλάδας έδωσαν τη θέση τους στην χαρά και την ικανοποίηση της επιτυχίας, καθώς η ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Τρίπολη με πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες και μετάλλια στις αποσκευές της.

Read more
28293031
12
Γιορτή αθλητισμού και συνύπαρξης  για αθλητές με νοητική και κινητική αναπηρία  από τα Special Olympics Hellas και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα!

Γιορτή αθλητισμού και συνύπαρξης για αθλητές με νοητική και κινητική αναπηρία από τα Special Olympics Hellas και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα!

Τα Special Olympics Hellas και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα συνδιοργάνωσαν για δωδέκατη συνεχή χρονιά Επίδειξη Προγράμματος Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων (M.A.T.P.) για τους αθλητές των Special Olympics με νοητική και κινητική αναπηρία, την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς. Η Επίδειξη M.A.T.P. αποτελεί μία δράση που ενθαρρύνει τα άτομα που συνδυάζουν κινητική και νοητική αναπηρία και δεν μπορούν να ενταχθούν στα επίσημα αγωνίσματα των Special Olympics.

Read more
34567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2024 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top