Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Τελευταία Νέα

Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου ξεκινά στη Σκιάθο!

Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου ξεκινά στη Σκιάθο!

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας, ανάμεσα στον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Πρέσβυ ε.τ. κ Διονύσιο Κοδέλλα και τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σκιάθου, στο Μπούρτζι. Την τελετή τίμησε με τη παρουσία του ο Επίτιμος Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Ανδρέας Ποταμιάνος.

Το Τοπικό Πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Special Olympics Hellas, που έχει ως στόχο την ανάπτυξή τους σε 21 πόλεις της χώρας μας, σε βάθος τριετίας, με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Από σήμερα δημότες της Σκιάθου με νοητική αναπηρία θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να γίνουν αθλητές των Special Olympics και να ανακαλύψουν τα αναρίθμητα οφέλη που τους προσφέρει ο αθλητισμός και να συμμετάχουν σε Τοπικούς, Περιφερειακούς, Πανελλήνιους και Παγκόσμιους Αγώνες.

Ιδιαίτερα αξιέπαινο είναι το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Τζούμας δεσμεύτηκε  για την υποστήριξη του Προγράμματος την συνέχιση του μετά την πάροδο της τριετίας της Δωρεάς του ΙΣΝ. Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας τόνισε τον βασικό ρόλο που έχει η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας από τις Δημοτικές Αρχές ώστε να γνωρίσουν και να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι αθλητές στην οικογένεια των Special Olympics.

Στην Σκιάθο, το Πρόγραμμα Special Olympics θα ξεκινήσει με το άθλημα του Στίβου, με απώτερο στόχο τη διοργάνωση αγώνων με τη συμμετοχή αθλητών με νοητική αναπηρία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συντονιστής του Προγράμματος ορίστηκε ο κ. Νίκος Πασχάλης υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου και Προπονητής Στίβου ο κ. Κλεάνθης Κλιφόπουλος.

Print
79 Rate this article:
No rating
«Μάρτιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
26272829123
45678910
11121314151617
1819
Επίδειξη Προγράμματος Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων

Επίδειξη Προγράμματος Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων

Tα Special Olympics Hellas και τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ διοργανώνουν την Πέμπτη, 28 Μαρτίου Επίδειξη του Προγράμματος Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων! Στην επίδειξη θα συμμετάσχουν αθλητές με νοητική και κινητική αναπηρία μαζί με μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Read more
2021
Τα Special Olympics Hellas και ο Όμιλος Attica υπέγραψαν τριετή συμφωνία για την ενίσχυση προγράμματος συμπερίληψης μέσω του αθλητισμού

Τα Special Olympics Hellas και ο Όμιλος Attica υπέγραψαν τριετή συμφωνία για την ενίσχυση προγράμματος συμπερίληψης μέσω του αθλητισμού

Τα Special Olympics Hellas και ο Όμιλος Attica υπέγραψαν την Πέμπτη 21 Μαρτίου τριετή συμφωνία για την ενίσχυση προγραμμάτων συμπερίληψης μέσω του αθλητισμού. Ο Όμιλος Attica γίνεται χρυσός χορηγός των Special Olympics Hellas παρέχοντας χρηματοδότηση  στη λειτουργία των σχετικών προγραμμάτων για τα έτη 2024, 2025 και 2026.

Read more
222324
252627
Μοναδικές εμπειρίες ζωής για 4 αθλητές της αναρρίχησης στους Εθνικούς Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics Αυστρίας

Μοναδικές εμπειρίες ζωής για 4 αθλητές της αναρρίχησης στους Εθνικούς Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics Αυστρίας

Στη διοργάνωση των έβδομων Εθνικών Χειμερινών Αγώνων Special Olympics 2024 (14 - 19 Μαρτίου) συμμετείχαν αθλητές των Special Olympics Hellas στο άθλημα της αναρρίχησης!

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησε η ελληνική αποστολή αναρρίχησης των Special Olympics Hellas, αποτελούμενη από 4 αθλητές, 1 προπονητή και 1 αρχηγό αποστολής, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες, στα Special Olympics Österreich Winter Games 2024, που διεξήχθησαν στην Αυστρία από 14 έως 19 Μαρτίου. Η αγωνία και η προσμονή για τους αγώνες εκτός Ελλάδας έδωσαν τη θέση τους στην χαρά και την ικανοποίηση της επιτυχίας, καθώς η ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Τρίπολη με πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες και μετάλλια στις αποσκευές της.

Read more
28293031
1234567
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2024 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top