Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Τελευταία Νέα

10o Family Health Forum – Λουτράκι 2026

10o Family Health Forum – Λουτράκι 2026

Οι οικογένειες των αθλητών και αθλητριών Special Olympics στέκονται σταθερά δίπλα μας, με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που βοηθά τους αθλητές μας να εξελίσσονται. Η ενεργή παρουσία τους μας δίνει το κίνητρο κάθε χρόνο να οργανώνουμε το Family Forum με το ίδιο μεράκι όπως την πρώτη φορά το 2016, στο Λουτράκι, στους 1ους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics. Δέκα χρόνια αργότερα, έχει πλέον γίνει ένας σταθερός θεσμός που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, ενώνει τις οικογένειες, μας φέρνει πιο κοντά και μας βοηθά να χτίζουμε μια δυνατή, συμπεριληπτική κοινότητα.

Την Κυριακή 10 Μαΐου σας περιμένουμε στο 10ο Family Forum των Special Olympics. Μια ημέρα γεμάτη γνώση, σύνδεση, ενδυνάμωση. Τo θέμα του φετινού Family Health Forum πραγματεύεται το τρίπτυχο «Αθλούμαι – Μαθαίνω – Συμμετέχω». Ο ανοιχτός διάλογος με τους εισηγητές αναδεικνύει τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και τη συμβολή των Special Olympics στην υποστήριξη των οικογενειών των αθλητών με νοητική αναπηρία.

Εισηγητές:

 - Δρ Σοφία Χάσκου Σύμβουλος Εκπαίδευσης Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, Επιστημονικός Συνεργάτης Socialinnov

- Μυρτώ Αραβανή Κοινωνική Λειτουργός, Ψυχοθεραπεύτρια, MSc Ψυχιατροδικαστική, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ.

Στο 10ο Family Health Forum θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Γιώργος Σταμάτης, Βουλευτής Επικρατείας, Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή, 10 Μαϊου,στο SportCamp, στο Λουτράκι. Κρατήστε την ημερομηνία και συντονιστείτε μαζί μας, γιατί οι δράσεις μας συνεχίζονται.

Στις 15 Μαΐου γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Οικογένειας και σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Print
1 Rate this article:
No rating
«Απρίλιος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
3031
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας στη Λήμνο

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας στη Λήμνο

Τα Special Olympics δημιουργούν προπονητικό πρόγραμμα στη Λήμνο στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος, με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Λήμνου.

Read more
12345
6789101112
13141516
Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2026”

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2026”

Τα Special Olympics Hellas πιστά στο ανά διετία ραντεβού τους διοργανώνουν για δέκατη χρονιά τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics στο Λουτράκι Κορινθίας.

Read more
171819
20212223242526
2728
10o Family Health Forum – Λουτράκι 2026

10o Family Health Forum – Λουτράκι 2026

Τo θέμα του φετινού Family Health Forum πραγματεύεται το τρίπτυχο «Αθλούμαι – Μαθαίνω – Συμμετέχω». Ο ανοιχτός διάλογος με τους εισηγητές αναδεικνύει τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και τη συμβολή των Special Olympics στην υποστήριξη των οικογενειών των αθλητών με νοητική αναπηρία.

Read more
2930123
45678910
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Hellas επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με νοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2026 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top