Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Τελευταία Νέα

Τα Special Olympics Hellas συμμετέχουν στο Unified Sports Competition

Τα Special Olympics Hellas συμμετέχουν στο Unified Sports Competition

Υποστήριξη: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Με μεγάλο ενθουσιασμό αναχώρησε η Μεικτή Ομάδα Bocce αθλητών με και χωρίς αναπηρία (unified team) των Special Olympics Hellas με προορισμό το Μαυροβούνιο, όπου θα διεξαχθεί το Unified Sports Competition με την υποστήριξη του Μέγα Δωρητή Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Τα Special Olympics Montenegro διοργανώνουν αγώνες Μεικτών Ομάδων με τη συμμετοχή των Special Olympics Bosnia and Herzegovina, Special Olympics Serbia, Special Olympics Montenegro και Special Olympics Hellas για να γιορτάσουν όλοι μαζί το κλείσιμο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ενταξιακού Αθλητισμού (Unified Schools) για το 2023 – 2024.
Οι αθλήτριες του Bocce των Special Olympics Hellas, μαζί με Συμπαίκτριες (unified partners) τους από το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων - Σχολείο Ενταξιακού Αθλητισμού, μαζί με τις προπονήτριες και την εκπαιδευτικό τους ξεκίνησαν ένα ταξίδι αθλητισμού, φιλίας και ένταξης. 
Η κυρία Λαμπρινή – Λίλη Τζίμα, Αντιδήμαρχος Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας του Δήμου Βριλησσίων αποχαιρέτησε την αποστολή και ευχήθηκε καλή επιτυχία!
«Παίζουμε Μαζί και Μαθαίνουμε Μαζί» σε όλο τον κόσμο με την υποστήριξη των Special Olympics  Special Olympics Europe Eurasia, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Stavros Niarchos Foundation!

Print
482 Rate this article:
5.0
«Μάιος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2728
10o Family Health Forum – Λουτράκι 2026

10o Family Health Forum – Λουτράκι 2026

Τo θέμα του φετινού Family Health Forum πραγματεύεται το τρίπτυχο «Αθλούμαι – Μαθαίνω – Συμμετέχω». Ο ανοιχτός διάλογος με τους εισηγητές αναδεικνύει τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και τη συμβολή των Special Olympics στην υποστήριξη των οικογενειών των αθλητών με νοητική αναπηρία.

Read more
2930
Πρόγραμμα Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Λουτράκι 2026

Πρόγραμμα Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Λουτράκι 2026

Η διοργάνωση-θεσμός, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας, θα φιλοξενηθεί στο Λουτράκι Κορινθίας, από τις 8 έως τις 13 Μαΐου 2026.

Read more
123
4
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics ξεκίνησε

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics ξεκίνησε

Με το βλέμμα στραμμένο στην κορυφή της προσπάθειας και της θέλησης, τα Special Olympics Hellas δίνουν την εκκίνηση των Πανελληνίων Αγώνων «Λουτράκι 2026». Η διοργάνωση-θεσμός, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας, θα φιλοξενηθεί στο Λουτράκι Κορινθίας, από τις 8 έως τις 13 Μαΐου 2026.

Read more
5678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Hellas επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με νοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2026 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top