Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Γίνε Προπονητής

image

Τα Special Olympics δεν θα υπήρχαν σήμερα, ούτε θα είχαν δημιουργηθεί χωρίς την ενέργεια, την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό των εθελοντών. Ανθρώπων που επιλέγουν να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για τη φροντίδα των συνανθρώπων τους. Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι, προσφέρουν εθελοντικά, σε άτομα με διανοητική αναπηρία, την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά του αθλητισμού με μόνη ανταμοιβή την προσωπική ολοκλήρωση που προσφέρει η συμβολή τους, στη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου κόσμου. Η βασική αυτή ανταμοιβή σε συνδυασμό με τις διαχρονικές φιλίες που αναπτύσσουν και τις πολλές εμπειρίες που βιώνουν είναι κοινός τόπο για ένα παγκόσμιο κίνημα εθελοντών που αναπτύσσεται συνεχώς. 
Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Οι προπονητές  αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επιπρόσθετα και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Οι περισσότεροι προπονητές αναγνωρίζουν, ότι τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στα Special Olympics, είναι ίδια ή και περισσότερα από εκείνα των αθλητών. Οι προπονητές των Special Olympics Ελλάς είναι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κατά προτίμηση Ειδικής Αγωγής και η προσφορά τους είναι εθελοντική.

Ως προπονητής των Special Olympics θα είσαι μέλος μια μοναδικής ομάδας, που περιλαμβάνει εκτός από τους αθλητές, τους εθελοντές και τους γονείς.

Μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση για να γίνεις προπονητής πατώντας εδώ
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2024 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top