Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Εκπαιδευτικό Υλικό

image

Τα Special Olympics έχουν δημιουργήσει ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο σίγουρα θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. Αν θέλετε να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί.» "Play Unified: Learn Unified." και να οργανώσετε μια δράση, ανατρέξτε στους ακόλουθους οδηγούς και επικοινωνήστε μαζί μας για να το οργανώσουμε.Link
Εκπαιδευτικός Οδηγός

Link
Οδηγός Υλοποίησης

Link
Δραστηριότητες & Κατασκευές

Link
Έγκριση ΥΠΑΙΘ

Στo κατωτέρω link μπορείτε να βρείτε πλούσιο εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για το Πρόγραμμα Παγκοσμίως, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς. 

image

Special Olympics Global Youth and Education

Περισσότερα
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2024 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top