Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Search
Search

Τελευταία Νέα

8ο Family Health Forum

8ο Family Health Forum

Το Family Health Forum αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό του Προγράμματος Οικογενειών Special Olympics Hellas ο οποίος ξεκίνησε το 2016 στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια των 1ων Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Hellas και από τότε ανελλιπώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ενημέρωση των οικογενειών των αθλητών και αθλητριών μας είναι το αμείωτο ενδιαφέρον τους για τις δράσεις μας και η δυναμική τους παρουσία, σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος στο Λουτράκι, στα πλαίσια των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics θα πραγματοποιηθεί το 8ο Family Health Forum, την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 5:30 - 8:30 μμ, με θέμα: 
«Η σημαντικότητα της πρόληψης υγείας για τα άτομα με νοητική αναπηρία και τα έμφυλα στερεότυπα. Η οικογένεια ως θετικός παράγοντας της πρόσβασης των ατόμων με νοητική αναπηρία στην πρόληψη».

Στόχος μας, η ενεργοποίηση των ωφελούμενών μας προς αυτήν την κατεύθυνση, μέσω της γνώσης και της σωστής ενημέρωσης.

Μέσα από τις διαδραστικές διεργασίες του Forum, τα μέλη των οικογενειών των αθλητών και αθλητριών Special Olympics θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα υγείας και πρόληψης, ψυχικής ενδυνάμωσης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού, έμφυλης ισότητας και ενδυνάμωσης των κοριτσιών και των γυναικών.
Σε περιβάλλον διαφορετικό από αυτό που βιώνουν καθημερινά θα μπορούν
να παρακολουθήσουν τις ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων και να συνομιλήσουν μαζί τους, ενώ παράλληλα θα ανταλλάξουν απόψεις και θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους με μέλη άλλων οικογενειών που έρχονται στο Λουτράκι να χειροκροτήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες και να ζήσουν από κοντά την αξέχαστη εμπειρία των Αγώνων.

Print
49 Rate this article:
No rating
«Ιούνιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930
Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Πέντε μέρες Αθλητισμού και Ένταξης, από τις 24 έως τις 29 Μαΐου, αφιερώθηκαν στους καθιερωμένους πλέον Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024».

Read more
3112
34567
Special Olympics European Football Week 2024

Special Olympics European Football Week 2024

Στο πλαίσιο των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2024», διοργανώσαμε παράλληλες αθλητικές δράσεις και αγώνες ποδοσφαίρου με unified ομάδες (αθλητές με και χωρίς αναπηρία).

Read more
89
10111213141516
1718
Ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού

Ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και των Special Olympics Hellas, υπεγράφη την Δευτέρα 17 Ιουνίου, με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία και την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα νοητικής αναπηρίας και συνύπαρξης, στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Special Olympics «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. – Play Unified: Learn Unified».

Read more
1920212223
24252627282930
1234567
Link

Γίνε Εθελοντής


Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

Link

Γίνε Προπονητής


Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Link

Γίνε Υποστηρικτής


Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.

                                                       
                                                       
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας
       

            
Copyright 2024 by Special Olympics Hellas Όροι χρήσης Προσωπικά Δεδομένα
Back To Top