Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Aφή Φλόγας – Λαμπαδηδρομία (Law Enforcement Torch Run)

Η Διεθνής Επιτροπή Special Olympics, έχει τιμητικά αναθέσει στα Special Olympics Ελλάς την διοργάνωση των Τελετών Αφής της Φλόγας για κάθε Ευρωπαϊκούς Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, ενώ η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της το 1990, ενέκρινε τη διάθεση του Ολυμπιακού κατόπτρου στα Special Olympics Ελλάς για την Αφή της Ελπίδας στην Πνύκα, για τους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες, και το Περιστύλιο του Ζαππείου για τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες.

Αμέσως, μετά από κάθε Τελετή Αφής της Φλόγας, ακολουθεί Λαμπαδηδρομία, στην οποία λαμβάνουν μέρος αθλητές μεγάλων αποστάσεων των Special Olympics με την υποστήριξη - ενθάρρυνση και συμμετοχή Αστυνομικών που έχουν τη Διεθνή ονομασία «Law Enforcement Torch Runners – LETR» και Μαθητές Δημοσίων και Διεθνών Ιδιωτικών Σχολείων.


 

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.