Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Tα Hellenic Duty Free Shops στηρίζουν τα Special Olympics Hellas με την Special Olympics Hellas Support Bag

Aθήνα, 31 Αυγούστου 2016 - Στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να προωθήσουν τα δικαιώματα των ατόμων με διανοητική αναπηρία στον αθλητισμό, την εκπαίδευση και την υγεία, τα Special Olympics Hellas επιδιώκουν συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η γνωστή για τις ευαισθησίες της εταιρεία Hellenic Duty Free Shops άμεσα, πρόθυμα και γενναιόδωρα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για μια στενή συνεργασία θέτοντας στη διάθεση των Special Olympics όλη της την έμπνευση, τη τεχνογνωσία και τα μέσα προκειμένου οι ευγενείς αρχές των Special Olympics να γίνουν ακόμη γνωστότερες στο ευρύ κοινό.

Η συνεργασία για το έτος 2016 - 2017 είχε σαν καρπό τη δημιουργία της Special Olympics Hellas Support Bag.

Αγοράζοντας τη Special Olympics Hellas Support Bag από τα καταστήματα των Hellenic Duty Free Shops, συμμετέχεις και εσύ ενεργά στις προσπάθειες των αθλητών μας να αναπτυχθούν σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά και να συμμετάσχουν στη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός, σε ένα περιβάλλον σεβασμού, αποδοχής και κοινωνικής ένταξης. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.specialolympicsbag.gr & www.specialolympicshellas.gr.

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.