Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

6th ANNUAL NBA CARES SPECIAL OLYMPICS UNIFIED BASKETBALL GAME

Τα Special Olympics, σε συνέχεια της πολύχρονης και στενής συνεργασίας τους με το ΝΒΑ, ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους με σκοπό να φέρουν κοντά αθλητές του NBA, WNBA και των Special Olympics, διοργανώνοντας το 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game, το οποίο θα λάβει χώρα από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2019 στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αll Star Game, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο ότι ο αθλητισμός ενώνει. 

Η όλη εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του NBA All- Star Weekend στο οποίο λαμβάνουν μέρος κορυφαία ονόματα του NBA, του WNBA και αθλητές των Special Olympics σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα σε διεθνές επίπεδο.

Το NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία, εμπειρία ζωής για όλους τους αθλητές της καλαθοσφαίρισης.

Τα Special Olympics Ηellas είναι υπερήφανα, για τρίτη συνεχή χρονιά, λαμβάνουν αυτή την τόσο τιμητική πρόσκληση από τα Special Olympics International, να αντιπροσωπεύσουν - μεταξύ εκατομμυρίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο - την περιοχή Ευρώπης-Ευρασίας στο 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game.

Για φέτος, τα Special Olympics International επέλεξαν την αθλήτρια μας Αιμιλία Κουλιακιώτη, του προγράμματος της Θεσσαλονίκης,  η οποία μαζί με άλλους 12 αθλητές Special Olympics απ’ όλο τον κόσμο αλλά και αθλητές-θρύλους του NBA και του WΝΒΑ θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του.

Η αθλήτρια μαζί με την προπονήτριά της, κυρία Νίνα Κωνσταντινίδου θα ταξιδέψει στην Νέα Ορλεάνη έχοντας την συμπαράσταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, περήφανου υποστηρικτή των Special Olympics Hellas.

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods που πάντα στέκεται με πολύ στοργή δίπλα στους αθλητές μας, αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που όλοι μας καταβάλουμε για την συνύπαρξη ατόμων με και χωρίς διανοητική αναπηρία.

#SOHellas #NBA #NBACares  #Panathinaikosbc

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.