Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2016 τρέχουμε ΜΑΖΙ με τα Special Olympics Hellas!

 

Τα Special Olympics Hellas σε καλούν να συμμετάσχεις και εσύ στη διαδρομή των Special Olympics και να τρέξεις μαζί με τους αθλητές τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει!

Την περσινή χρονιά πάνω από 350 αθλητές των Special Olympics από όλα σχεδόν τα προπονητικά προγράμματα μαζί με τους συνοδούς/δρομείς συμμετείχαν στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στη διαδρομή των 1200μ. και τερμάτισαν μέσα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Για άλλη μια χρονιά οι αθλητές των Special Olympics Hellas θα είναι εκεί να δώσουν το παρόν σ’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και σε καλούν να τρέξεις MAZI τους, να τους ενθαρρύνεις να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κόψουν το νήμα του τερματισμού.

Με τη συμμετοχή σου, γίνεσαι κοινωνός αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, συμβάλεις στην προαγωγή των δικαιωμάτων των Ατόμων με διανοητική αναπηρία, όχι μόνο στον αθλητικό χώρο, αλλά στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο ενώ παράλληλα στηρίζεις την προσπάθεια και το έργο των Special Olympics Hellas.

Η περίοδος εγγραφών για τη διαδρομή Special Olympics ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν στις 10 Oκτωβρίου 2016!

Πατήστε εδώ για να συμμετέχετε!

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.