Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Συμμετοχή των Special Olympics Hellas στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμου 2016

Για ακόμη μια φορά, μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς, ενθουσιασμού και συνύπαρξης, πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας, τρέξαμε όλοι μαζί, 500 αθλητές και αθλήτριες των Special Olympics Hellas, μαθητές Ειδικών Σχολείων και Φορέων Ειδικής Αγωγής μαζί με τους προπονητές, τους εθελοντές-δρομείς των Special Olympics Hellas αλλά και εταιρειών υποστηρικτών, μαθητές – Unified Partners – του Κολλεγίου Αθηνών καθώς και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στη Διαδρομή των Special Olympics Hellas, 1.200 μ. στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Δρόμου 2016.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής το κοινό καταχειροκρότησε τους αθλητές μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην αγάπη του κόσμου και τερμάτισαν σε εξαίρετο χρόνο, αποθανατιζόμενοι από τις πάμπολλες φωτογραφικές μηχανές που τους ακολουθούσαν σε όλη τη διαδρομή.

Ευχαριστούμε τον ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, διότι με τη συμμετοχή μας σε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού μας δόθηκε η δυνατότητα, για ακόμη μια φορά, να αποδείξουμε έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Είμαστε περήφανοι καθώς όλοι μαζί λάβαμε μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά, ιστορικά και τουριστικά γεγονότα στη χώρα μας. Όλοι μαζί καταφέραμε να μεταδώσουμε το μήνυμα των Special Olympics σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους: O ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Ανανεώνουμε από τώρα το ραντεβού μας για το 2017 !!!

#SOHellas #AMA2016 #PlayUnified #SOHellasRun

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.