Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Πανελλήνιοι Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής

Αθήνα, Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 - Για ακόμη μια φορά η Περιφέρεια Αττικής, στάθηκε στο πλευρό των Special Olympics Hellas…υποστηρίζοντας τη διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων μας στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής. Οι Αγώνες, έγιναν για 3η κατά σειρά χρονιά στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Cosmogym Festival - Contest, την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

Αθλήτριες μας από τα προπονητικά προγράμματα του N. Αττικής, Ν. Θεσσαλονίκης και Ν. Φθιώτιδος, γεμάτες χάρη αγωνίστηκαν στη Μπάλα, το Στεφάνι, τις Κορίνες και τη Κορδέλα και καταχειροκροτήθηκαν από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής, κ. Σπύρος Πάντζας, τον Πρόεδρο Πρέσβυ ε.τ. Διονύση Κοδέλλα και μέλη του Δ.Σ., μέλη των οικογενειών των αθλητών και θεατές.

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίδειξη προγραμμάτων Unified, όπου αθλήτριες των Special Olympics Hellas αγωνίστηκαν μαζί με αθλήτριες - φοιτήτριες της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κοντά μας για ακόμη μια χρονιά οι Διεθνείς Κριτές Έφη Πανταζίδου, Κλέλια Πανταζή και Άννη Πανταζή (Global Ambassador των Special Olympics και Ολυμπιονίκες) και Σοφία Μπούρα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν οι αφοσιωμένες προπονήτριες τους Σοφία Βουκάντση, Mαρία Κωνσταντίνου, Λίνα Τουτζιαράκη και Κωνσταντίνα Λάππα, οι οποίες προσφέρουν απλόχερα και αφιλοκερδώς την αγάπη τους και τις γνώσεις τους στις αθλήτριές μας, οι ακούραστοι εθελοντές των Special Olympics Hellas, μέλη των οικογενειών τους και πολλοί θεατές.

Όμως, αυτή δεν ήταν η μοναδική παρουσία των αθλητριών μας στο φετινό «COSMOGYM Festival & Contest», μιας και εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου, συμμετείχαν και στην Τελετή Έναρξης την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα Unified.

Ευχαριστούμε θερμά την Οργανωτική Επιτροπή του Cosmogym Festival - Contest και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ.Συμεών Σκουτέρη για την αγάπη του, την προσφορά του, καθώς και για τη θερμή φιλοξενία και την άρτια συνεργασία!

#SOHellas #SpecialOlympics50 #ChooseToInclude #PlayUnified #Cosmogym

 

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.