Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Αύριο οι Αθλητές μας στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην Τανάγρα!

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ, ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!

Με ανυπομονησία και ενθουσιασμό οι αθλητές μας περιμένουν την αυριανή ημέρα για να πάνε στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην Τανάγρα. Μετά από ενέργειες μας ο διοργανωτής του Athens Flying Week Πάνος Ποδηματάς, για μια ακόμη φορά με περισσή προθυμία στάθηκε δίπλα μας οργανώνοντας την επίσκεψη των αθλητών των Special Olympics Hellas. Θερμά ευχαριστούμε τον Πάνο και το άξιο επιτελείο του.

Δίπλα, με αγάπη στέκεται και η Πολεμική μας Αεροπορία η οποία θα έχει την ευκαιρία να υποδεχθεί με το δικό της τρόπο και την γνωστή ευαισθησία της τους αθλητές μας .  

#SOHellas #AthensFlyingWeek2016 

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.